Serviks Sekresi IGFBP-1 PROM Test Strip
  • Air ProServiks Sekresi IGFBP-1 PROM Test Strip

Serviks Sekresi IGFBP-1 PROM Test Strip

Kita minangka produsen profesional. Pinmed suppy Serviks Serviks IGFBP-1 PROM Test Strip kanggo sampeyan kang wis kualitas dhuwur. Sugeng rawuh kanggo tuku Serviks Serviks IGFBP-1 PROM Test Strip saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ngatur Sekresi Cervical IGFBP-1 PROM Test Strip Produsen lan Pabrik
1.Produk Pambuka sekresi serviks IGFBP-1 PROM Test Strip

Serviks Serviks IGFBP-1 PROM Test Strip minangka piranti tes kanggo ndeteksi protein 1 (iGFBP-1) kaya insulin ing sekresi vagina nalika meteng, sing minangka penanda protein utama cairan amniotik ing sampel vagina. .

2. Klasifikasi Serviks Sekresi IGFBP-1 PROM Test Strip

NAMA PRODUK SPECIMEN FORMAT PAKET SENSITIVITAS
Tes PROM IGFBP-1 Sekresi serviks Strip 100T / KOTAK 25ng/ml
piranti 25T/KOTAK 25ng/ml

3. Carane nggunakake Serviks Sekresi IGFBP-1 PROM Test Strip?

Cervical Secretion IGFBP-1 PROM Test Strip

4. Ngirim, Pengiriman lan Nglayani Sekresi Serviks IGFBP-1 PROM Test Strip

1. Wektu Pangiriman Cepet, (ing 10-30 dina), kadhangkala uga duwe saham.
2. Rega sing kompetitif
3. Layanan OEM & ODM (Desainer kita banget profesional, kita bisa nggawe desain miturut ide sampeyan kanggo produk lan paket)
4. Dokumen lengkap lan sertifikat kanggo registrasi.
5. Komunikasi cepet.
6. Inspeksi kualitas. Produk bakal dicenthang sajrone produksi massal, sadurunge metu saka pabrik lan QC kita bakal mriksa wadhah loading uga.

Cervical Secretion IGFBP-1 PROM Test Strip

5.FAQ saka Serviks Sekresi IGFBP-1 PROM Test Strip

P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Industri lan perusahaan integrasi perdagangan.

Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan?

A: Sampel gratis kasedhiya, biaya pengiriman menyang akun pelanggan.

P: Apa aku bisa entuk rega sing luwih murah yen pesenan akeh?

A: Ya, rega bisa dikurangi kanthi jumlah pesenan sing luwih gedhe.

P: Apa cara transportasi?

A: DHL, TNT, FEDEX, UPS, EMS, Miturut segara utawa Udara.

Q: Suwene iku bakal kanggo njaluk conto?

A: 7-10 dina kanggo produk umum, 15-25 dina kanggo produk sing disesuaikan.

P: Apa wektu pangiriman yen aku nggawe pesenan?

A: 15-20 dina kanggo produk umum, 25-30 dina kanggo produk khusus.

Q: Apa MOQ?

A: Ora ana syarat khusus kanggo MOQ, iki bisa dirundingake.

Q: Yen OEM ditrima?

A: Ya, kita bakal nyoba paling apik kanggo gawe marem dikarepake.

P: Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan umume barang didaftar ing USA FDA online.

Panas Tags: Serviks Serviks IGFBP-1 PROM Test Strip, China, Produsen, Pabrik, Customized, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.