Sphygmomanometer Aneroid Tipe Meja
  • Air ProSphygmomanometer Aneroid Tipe Meja

Sphygmomanometer Aneroid Tipe Meja

Sphygmomanometer Aneroid Tipe Meja kanthi standar CE kanggo perawatan omah. Meja Tipe Aneroid Sphygmomanometer ngarep lan mburi ora bisa diatur. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Sphygmomanometer Aneroid Tipe Meja.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Spesifikasi Sphygmomanometer Aneroid Tipe Meja

Pengukur bunder kanthi diameter 172mm
Werna ukuran: biru, utawa warna liyane sing ditemtokake dening pelanggan
ngarep lan mburi ora luwes
0-300 mmHg utawa 20-300mmHg
Packing: 1 pc/box, 12 pc/karton,
Ukuran karton: 72x68x37mm
Bobot reged: 18kgs

2. Deskripsi Sphygmomanometer Aneroid Tipe Meja

50.8x14cm katun utawa nilon manset karo logam rin
22x12 cm diwasa tabung pindho
kandung kemih lateks / PVC / TPU
Lateks / PVC bohlam; .
Katup pelepas udara kanthi spring;
klep pungkasan standar
tabung coill PVC dawane 1,5m

3. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Meja Tipe Aneroid Sphygmomanometer

1. Wektu Pangiriman Cepet, (ing 10-30 dina), kadhangkala uga duwe saham.
2. Rega sing kompetitif
3. Layanan OEM & ODM (Desainer kita banget profesional, kita bisa nggawe desain miturut ide sampeyan kanggo produk lan paket)
4. Dokumen lengkap lan sertifikat kanggo registrasi.
5. Komunikasi cepet.
6. Inspeksi kualitas. Produk bakal dicenthang sajrone produksi massal, sadurunge metu saka pabrik lan QC kita bakal mriksa wadhah loading uga.

Desk Type Aneroid Sphygmomanometer

4. FAQ saka Sphygmomanometer Aneroid Tipe Meja

P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Industri lan perusahaan integrasi perdagangan.

Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan?

A: Sampel gratis kasedhiya, biaya pengiriman menyang akun pelanggan.

P: Apa aku bisa entuk rega sing luwih murah yen pesenan akeh?

A: Ya, rega bisa dikurangi kanthi jumlah pesenan sing luwih gedhe.

P: Apa cara transportasi?

A: DHL, TNT, FEDEX, UPS, EMS, Miturut segara utawa Udara.

Q: Suwene iku bakal kanggo njaluk conto?

A: 7-10 dina kanggo produk umum, 15-25 dina kanggo produk sing disesuaikan.

P: Apa wektu pangiriman yen aku nggawe pesenan?

A: 15-20 dina kanggo produk umum, 25-30 dina kanggo produk khusus.

Q: Apa MOQ?

A: Ora ana syarat khusus kanggo MOQ, iki bisa dirundingake.

Q: Yen OEM ditrima?

A: Ya, kita bakal nyoba paling apik kanggo gawe marem dikarepake.

P: Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan umume barang didaftar ing USA FDA online.

amarga bantuan Fantastic, macem-macem barang kualitas dhuwur, tarif agresif lan pangiriman efisien, kita tresna popularitas apik banget antarane kita pelanggan. Kita perusahaan energik karo pasar sudhut kanggo Pabrik Murah China Medical Stetoskop Parts Digital Handheld Palm-Type Medical Supply Tekanan Darah Aneroid Sphygmomanometer, Generate Nilai, Nglayani Pelanggan! istilah lan kerjasama bebarengan ono gunane karo us.Should sampeyan pengin njaluk aspèk ekstra bab perusahaan kita, Sampeyan kudu hubungi karo kita now.Cheapest Pabrik China Aneroid Blood Pressure Monitor, Aneroid Sphygmomanometer karo Stetoskop, Saiki kita tulus nimbang kanggo menehi agen account ing beda wilayah lan bathi maksimal agen kita minangka sing paling penting sing kita preduli. Sugeng rawuh kabeh kanca lan pelanggan sing melu kita. Kita wis siyap kanggo nuduhake perusahaan win-win.
Panas Tags: Sphygmomanometer Aneroid Tipe Meja, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, CE