Katun Medis

Pinmed minangka pabrikan Katun Medis China profesional lan pemasok Katun Medis China. Katun Medis diproses saka katun penyerap medis, sing putih, alus kanggo disentuh, ora ana ambune, tanpa rasa, lan elastis minangka produk medis umum. Kanggo institusi medis nindakake obat, scrub, debridement, disinfeksi kulit lan disinfeksi peralatan medis.


Kita minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi R&D, produksi lan penjualan, Pinmed nyedhiyakake Kapas Medis kanggo sampeyan sing nduweni kualitas dhuwur. Kita duwe departemen teknis sing maju banget kanggo nindakake desain produk, inovasi anyar lan nambah kualitas saben dina. Tim insinyur kanthi latar mburi pendidikan sing apik ing AS utawa ing Jerman. Lan kita uga duwe sistem kontrol kualitas sing ketat.


Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd iki nyiyapake resmi ing 2015, minangka salah siji saka profesional ChinaProdusen Swabstick Kapas Medis AlkohollanPabrik Aplikator Tip Kapas Medis China, kita kekuatan kuwat lan Manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka Medical Cotton lan ing. Kita tetep ing prinsip orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampani surat, telpon lan investigasi kanggo kerjasama bisnis. We njamin sampeyan layanan kualitas dhuwur ing kabeh wektu.


Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan kita uga nambah item CE saben taun, lan umume barang sing didaftar ing USA FDA online.

View as  
 
  • Pasokan Pinmed Alkohol Kapas Swabsticks sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Swabsticks katun alkohol bisa digunakake ing omah lan rumah sakit. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Swabsticks Kapas Alkohol. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • Aplikator Tip Kapas sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Aplikator Tip Kapas bisa digunakake ing omah lan rumah sakit. Aplikator Tip Katun, digawe saka kain stretch katun berkualitas tinggi lan lem sensitif tekanan medis.

 1 
Sugeng rawuh kanggo tuku lan ngatur Katun Medis saka pabrik kita. Produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485. Kita minangka salah sawijining Katun Medis produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan perlu, kita uga nyedhiyani sampeyan karo kutipan Kanggo info liyane, welcome kanggo hubungi kita.