Nebulizer Medis Kab

Pinmed minangka produsen Nebulizer Medis China profesional lan pemasok Nebulizer Medis China. Nebulizer Medis utamané digunakake kanggo nambani macem-macem penyakit sistem ambegan ndhuwur lan ngisor, kayata colds, mriyang, watuk, asma, perih tenggorokan, pharyngitis, rhinitis, bronchitis, pneumoconiosis lan penyakit liyane sing dumadi ing trakea, bronchi, alveoli lan growong dodo. .


Kita minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi R&D, produksi lan dodolan, Pinmed nyedhiyakake Nebulizer Medis Khusus kanggo sampeyan sing nduweni kualitas dhuwur. Tim insinyur kanthi latar mburi pendidikan sing apik ing AS utawa ing Jerman. Lan kita uga duwe sistem kontrol kualitas sing ketat.


Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd iki nyiyapake resmi ing 2015, minangka salah siji saka profesional ChinaNebulizer Medis Kabmanufaktur lan ChinaNebulizer Kompresor Kabpabrik, kita kekuatan kuwat lan Manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka ChinaNebulizer Anak Kablan liya-liyane. Kita tetep ing prinsip orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampani surat, telpon lan investigasi kanggo kerjasama bisnis. We njamin sampeyan layanan kualitas dhuwur ing kabeh wektu.




View as  
 
  • Nebulizer Kompresor PINMED sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Iki minangka produk sing cocog kanggo panggunaan kulawarga lan medis. Miturut prinsip jet Venturi, hawa tekan digunakake kanggo mbentuk aliran udara kanthi kecepatan dhuwur liwat muncung cilik. Tekanan negatif sing diasilake nyebabake cairan utawa cairan liyane disemprotake menyang penghalang. Ing impact kacepetan dhuwur, tetesan sing splashed watara supaya padha dadi partikel pedhut-kaya saka pipe exhaust.

  • Nebulizer Pediatrik sing disesuaikan kanthi swara sing sithik, gas murni, kompak lan portabel, partikel cilik, kacepetan moderat. Pediatric Nebulizer sampel gratis atomizes medicine Cairan menyang partikel cilik, lan medicine lumebu ing ngambakake ambegan lan simpenan paru-paru dening AMBEGAN lan inhaling, supaya minangka kanggo entuk tujuan perawatan painless, cepet lan efektif.

  • Nebulizer Portabel rega murah kanthi swara sing sithik lan ukuran cilik. Iki minangka produk sing cocog kanggo panggunaan kulawarga lan medis. Nebulizer Portabel sing murah ditrapake kanggo penyakit sistem pernapasan ndhuwur lan ngisor, kayata rhinitis, batuk, bronkitis, asma lan liya-liyane. Iku nyemprotake obat cair kanggo kabut kanthi ngompres hawa, banjur mbentuk partikel cilik, sing mili menyang tenggorokan liwat tabung imbibing.

 1 
Sugeng rawuh kanggo tuku lan ngatur Nebulizer Medis Kab saka pabrik kita. Produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485. Kita minangka salah sawijining Nebulizer Medis Kab produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan perlu, kita uga nyedhiyani sampeyan karo kutipan Kanggo info liyane, welcome kanggo hubungi kita.