Warta industri

Apa Finger Splint?

2022-10-31

Finger Splint nggunakake senyawa polimer, akeh digunakake ing luar negeri bahan fiksasi eksternal majeng, ditrapake kanggo driji tetep, utamané cocok kanggo panggunaan darurat ruangan.

 

CARA NGANGGO:

Sijine driji menyang splint driji, banjur bengkokake splint aluminium ing njero supaya pas karo driji.

Tape bisa uga dibutuhake kanggo mesthekake splint tetep ing panggonan.