Nebulizer Anak Kab
  • Air ProNebulizer Anak Kab

Nebulizer Anak Kab

Nebulizer Pediatrik sing disesuaikan kanthi swara sing sithik, gas murni, kompak lan portabel, partikel cilik, kacepetan moderat. Pediatric Nebulizer sampel gratis atomizes medicine Cairan menyang partikel cilik, lan medicine lumebu ing ngambakake ambegan lan simpenan paru-paru dening AMBEGAN lan inhaling, supaya minangka kanggo entuk tujuan perawatan painless, cepet lan efektif.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tuku Nebulizer Pediatrik Saka Produsen China


1. Parameter (Spesifikasi) Nebulizer Pediatrik

 

Daya: 220-240VAC 50/60Hz

konsumsi daya: Approx.40VA

Frekuensi ultrasonik: 1.7NHz

Maks. tingkat nebulizing: ≥2.Oml/min

MMAD: 5m

Kapasitas cangkir obat: 12ml

Tingkat swara: ≤55DB

Ukuran: 199mm x 105mm x 178mm

Aksesoris: tabung ekstensi (2 lembar), cuo obat (5 lembar), topeng bocah lan wong diwasa, corong (2 lembar), cincin penyegel (1 lembar)

 

2. Kepiye cara nggunakake Nebulizer Pediatrik?

 

1. Bukak cangkir nebulizer lan tuangake obat cair

2. Sambungake tabung menyang cangkir atomizing

3. Sambungake atomizer ing mburi liyane

4. Sambungake tutuk kanggo cokotan lan miwiti alomize

 

3. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Nebulizer Pediatrik


1. Wektu Pangiriman Cepet, (ing 10-30 dina), kadhangkala uga duwe saham.

2. Rega sing kompetitif

3. Layanan OEM & ODM (Desainer kita banget profesional, kita bisa nggawe desain miturut ide sampeyan kanggo produk lan paket)

4. Dokumen lengkap lan sertifikat kanggo registrasi.

5. Komunikasi cepet.

6. Inspeksi kualitas. Produk bakal dicenthang sajrone produksi massal, sadurunge metu saka pabrik lan QC kita bakal mriksa wadhah loading uga.

 

 


4. FAQ saka Pediatric Nebulizer

 

P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Industri lan perusahaan integrasi perdagangan.

 

Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan?

A: Sampel gratis kasedhiya, biaya pengiriman menyang akun pelanggan.

 

P: Apa aku bisa entuk rega sing luwih murah yen pesenan akeh?

A: Ya, rega bisa dikurangi kanthi jumlah pesenan sing luwih gedhe.

 

P: Apa cara transportasi?

A: DHL, TNT, FEDEX, UPS, EMS, Miturut segara utawa Udara.

 

Q: Suwene iku bakal kanggo njaluk conto?

A: 7-10 dina kanggo produk umum, 15-25 dina kanggo produk sing disesuaikan.

 

P: Apa wektu pangiriman yen aku nggawe pesenan?

A: 15-20 dina kanggo produk umum, 25-30 dina kanggo produk khusus.

 

Q: Apa MOQ?

A: Ora ana syarat khusus kanggo MOQ, iki bisa dirundingake.

 

Q: Yen OEM ditrima?

A: Ya, kita bakal nyoba paling apik kanggo gawe marem dikarepake.

 

P: Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan umume barang didaftar ing USA FDA online.



Panas Tags: Nebulizer Pediatrik, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, CE