Babagan awake dhewe


Ningbo PINMED Instruments Co., Ltd. kang didegaké ing 2015 dumunung ing kutha plabuhan segara ayu, Ningbo.Lan kita fokus ing kualitas ndhuwur produk medical kanggo introduce kanggo pelanggan global.


Perusahaan kita nawakake macem-macem produk sing bisa nyukupi macem-macem panjaluk. Kita tetep ing Prinsip "Kualitas iku kabeh" wiwit panyiapan perusahaan lan tansah nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan potensial para pelanggan. Kita yakin keamanan produk kudu dadi prinsip dhasar kanggo nggawe kabeh produk medis.

Kita minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi R&D, produksi lan penjualan. Kita duwe departemen teknis sing maju banget kanggo nindakake desain produk, inovasi anyar lan nambah kualitas saben dina. Tim insinyur kanthi latar mburi pendidikan sing apik ing AS utawa ing Jerman. Lan kita uga duwe sistem kontrol kualitas sing ketat. Adhedhasar strategi pangembangan inovasi independen lan merek dhewe kanthi kesadaran pasar sing ngarep-arep, kita bakal terus nggambar keahlian kita kanthi kekuatan lengkap kanggo ngembangake produk sing berkualitas lan nambah layanan kita. .

Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan kita uga nambah item CE saben taun, lan umume barang didaftar ing FDA AS online. Kita duwe distributor dhewe ing pirang-pirang negara kanggo promosi merek kita dhewe, lan kita OEM supplier kanggo akeh merek terkenal ing saindenging jagad. Muga-muga bisa nggawa sampeyan kualitas paling apik ing China lan nggawa pelanggan luwih aman lan produk sing luwih dipercaya.

Kualitas iku kabeh, kita ora nindakake kualitas sing luwih murah, kita mung nindakake kualitas sing paling apik.
Produk Pinmed dirancang kanggo dadi kualitas paling dhuwur ing kelas lan efek revolusioner. Produsen piranti gumantung marang pengalaman industri medis Pinmed kanggo mbantu ngembangake sawetara piranti medis sing paling inovatif lan efektif ing industri kasebut. Ing Pinmed, kita njupuk reputasi kanggo kepemimpinan produk kanthi serius, terus ngirim produk anyar lan solusi sing luwih apik menyang pasar OEM Medis.

Kita utamané fokus ing produk homecare, kita duwe baris produksi ing produk Diagnostik, produk ngawasi, produk Dressing, protèktif produk, Pregnancy Test produk lan homecare item.Our cocok kanggo macem-macem kahanan care ngarep.