Alat Medis COVID-19

Pinmed minangka produsen peralatan medis COVID-19 profesional China lan pemasok peralatan medis COVID-19 China. Peralatan medis COVID-19 bisa dipérang dadikonsentrator oksigen medis, oksimeter pulsa ujung jari.Sajrone Alat Medis COVID-19, PINMED wis ngluncurake sawetara produk anyar, Muga-muga kita kabeh bisa tetep aman sajrone kahanan Covid-19.


Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd minangka salah sawijining produsen Peralatan Medis COVID-19 China sing misuwur lanKonsentrator Oksigen Medissupplier. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufakturFigertip Pulse Oximeter. Kita duwe distributor dhewe ing pirang-pirang negara kanggo promosi merek dhewe, lan kita dadi pemasok OEM kanggo akeh merek terkenal ing saindenging jagad.



View as  
 
  • Konsentrator oksigen medis sing apik kanthi rega murah lan kualitas dhuwur, produk kita minangka pilihan sing paling apik kanggo para panuku manca. Pinmed Medical oxygen concentrator CE bisa nyata-wektu ngawasi data nyata saka konsentrasi lan aliran oksigen, Nyingkiri inhalasi oksigen ora bener amarga konsentrasi substandard. Konsentrator Oksigen medis kelas kanthi 93% Kemurnian Tinggi, Alarm Kemurnian Rendah, Nebulizer.

  • Fingertip Pulse Oximeter awet sing disetujoni dening CE lan ISO13485, sing ukurane samll, entheng, lan gampang digawa. Pangukuran Oximeter Pulse Jari Paling Anyar kanthi teknologi inframerah jinis noninvasive kanggo ngukur driji, driji sikil, kuping, iki minangka papan ing ngendi pangukuran oksigen getih sing paling umum, SpO2, lan asil tes Fingertip Pulse Oximeter ing wangun digital, acara utama yaiku rasio saturasi oksigen kebak nyata ing oksigen, biasane ditulis minangka persentase.

 1 
Sugeng rawuh kanggo tuku lan ngatur Alat Medis COVID-19 saka pabrik kita. Produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485. Kita minangka salah sawijining Alat Medis COVID-19 produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan perlu, kita uga nyedhiyani sampeyan karo kutipan Kanggo info liyane, welcome kanggo hubungi kita.