Alat Pangrungu

Pinmed minangka produsen Alat Pangrungu China profesional lan pemasok Alat Bantu Pangrungu China. Alat pangrungu bisa dipérang dadiAlat Pangrungu DigitallanAlat Pangrungu Analog. Alat pangrungu digunakake kanggo wong tunarungu kanthi gangguan pangrungu. Alat pangrungu kanthi efektif bisa nggedhekake swara sing diklumpukake lan mbantu wong sing lara kuping bisa nambah pangrungu.


Kita minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi R&D, produksi lan dodolan, Pinmed nyedhiyakake Alat Pangrungu Kustomisasi kanggo sampeyan sing nduweni kualitas dhuwur. Tim insinyur kanthi latar mburi pendidikan sing apik ing AS utawa ing Jerman. Lan kita uga duwe sistem kontrol kualitas sing ketat.


Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd iku salah siji saka China misuwur Hearing Aid manufaktur lanAlat Bantu Dengar Analog Sakusupplier. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufakturBaterei BTE Alat Pangrungu Analog. Kita duwe distributor dhewe ing pirang-pirang negara kanggo promosi merek dhewe, lan kita dadi pemasok OEM kanggo akeh merek terkenal ing saindenging jagad.



Paling Customized kitaAlat Pangrungudisetujoni dening CE lan ISO13485, lan kita uga nambah item CE saben taun, lan umume barang sing didaftar ing USA FDA online.

View as  
 
  • Pinmed minangka produsen alat bantu dengar analog awak saku profesional ing China. Alat pangrungu analog awak kanthong kita duwe swara sing apik lan identifikasi hign, lan duwe baterei AA kanggo panggunaan jangka panjang. Iku gampang kanggo nggunakake lan bisa diatur ing bakal.

  • Alat bantu dengar analog ITE sing bisa diisi ulang sing ndhelikake sing bisa didhelikake ing kuping, kompak lan bisa dipakai. Alat bantu dengar analog ITE sing bisa diisi ulang kanthi ON / OFF SWITCH lan katrol kontrol volume, gampang dioperasikake, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan ISO13485, lan kita uga nambah item CE saben taun, lan umume barang didaftar online karo US FDA, kita looking nerusake kanggo Kanthi kerjasama!

  • Pinmed minangka produsen CE alat bantu dengar analog BTE baterei. Produk kita nganggo operasi siji-tombol ON-OFF, lan kontrol volume trep kanggo nyetel swara. Iku cocok kanggo kuping kiwa utawa tengen nyandhang. Baterei BTE Analog Hearing Aid duwe enem tingkat volume sing beda-beda sing bisa disetel miturut kabutuhan unik.

  • Kabeh produk kita misuwur ing China lan luar negeri. Minangka pabrikan Alat Pangrungu Analog BTE sing Bisa Diisi Ulang profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Alat Pangrungu Analog BTE sing Bisa Diisi Ulang saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune. Alat Pangrungu Analog BTE sing Bisa Diisi Ulang duwe teknologi paling anyar kanthi fungsi swara sing nggedhekake, sing bisa digunakake kanggo wong tunarungu.

  • Baterei ITE Digital Hearing Aid kasedhiya karo 2 tabung kuping sisih, yen kuping kiwa lara kuping banjur gunakake tabung kuping kiwa, yen kuping tengen, gunakake tabung kuping tengen. Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Battery ITE Digital Hearing Aid CE, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti babagan Alat Pangrungu Digital Battery ITE.

  • Alat Bantu Pangrungu Digital BTE sing bisa diisi ulang duwe teknologi paling anyar kanthi fungsi swara sing nggedhekake, sing bisa digunakake kanggo wong tunarungu. Alat Pangrungu Digital BTE sing Bisa Diisi Ulang Fancy mbantu wong sing lara pangrungon entheng nganti abot bisa ngrungokake maneh lan ngrungokake kanthi yakin. Teknologi rekonstruksi frekuensi dhuwur ngidini wong tunarungu krungu swara frekuensi dhuwur kayata ngguyu bocah-bocah, bel lawang utawa telpon manuk, lan uga bisa mbantu sing nganggo nambah pangerten wicara ing lingkungan sing rame, nggawe ngrungokake luwih gampang.

 1 
Sugeng rawuh kanggo tuku lan ngatur Alat Pangrungu saka pabrik kita. Produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485. Kita minangka salah sawijining Alat Pangrungu produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan perlu, kita uga nyedhiyani sampeyan karo kutipan Kanggo info liyane, welcome kanggo hubungi kita.