Monitoring Peralatan Kamar Operasi

Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd punikaNgawasi Pabrik Peralatan Kamar Operasilan pemasok ing China sing bisa grosir Peralatan Kamar Operasi Ngawasi. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing produk Monitoring Kamar Operasi, hubungi kita. Tips: Kabutuhan khusus, contone: OEM, ODM, disesuaikan miturut panjaluk, desain lan liya-liyane, kirim email lan kirimake kabutuhan rinci. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.

Peralatan Kamar Operasi Ngawasi: Macem-macem produk sing digunakake ing kamar operasi kanggo ngawasi tandha-tandha vital pasien. kalebu:X-ray Film Observasi Luminer,Tabel Obstetrik Kablan liya-liyane.

We wholeheartedly welcome pelanggan saka sak ndonya kanggo kerjo bareng karo kita. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, sampeyan bisa takon lan kita bakal mangsuli langsung.

View as  
 
  • Lampu Operasi PINMED kanthi sumber cahya kadhemen LED sing diimpor diadopsi, kanthi lensa optik ultrathin. Lampu Operasi nggunakake sumber daya switching sing diimpor kanggo ngontrol voltase, supaya voltase kerja stabil kanthi permanen. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Lampu Operasi.

  • Luminaire pengamatan film sinar X PINMED nduweni desain njaba sing apik lan alami. Bingkai panel digawe saka bahan anyar kayata bagean ekstrusi aluminium elektroforesis khusus lan paduan plastik.

  • Tabel Obstetrik PINMED kanthi motor LINAK sing diimpor Macem-macem tumindak dikontrol dening remot kontrol. Ndhuwur meja, dhasar lan tutup kolom saka Tabel Obstetrik kabeh digawe saka stainless steel 304 kualitas dhuwur, kang tahan karat lan gampang kanggo ngresiki. Sugeng rawuh kanggo tuku Meja Obstetrik saka kita.

  • Lumahing meja operasi PINMED nganggo piring plastik karbon sing diimpor, meja bisa geser sing bisa nyukupi kabutuhan pemeriksaan awak kabeh lengen jinis C. Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Tabel Operasi, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Tabel Operasi.

  • Monitor Pasien PINMED kanthi antarmuka multi-basa. Kabeh operasi ditindakake kanthi tombol lan tombol. Monitor pasien nduweni antarmuka standar, grafik oksigen, grafik tren, antarmuka karakter gedhe lan tampilan amben kanggo pengamatan sing gampang.

  • PINMED Fetal Montior kanthi desain kompak, saengga bisa diselehake kanthi horisontal utawa digantung ing tembok. Monitor janin nduweni tampilan LCD warna kanthi layar sing bisa diganti 60° kanggo nampilake kurva lan data pemantauan kanthi jelas. 24 jam terus-terusan ngawasi wektu nyata. Sugeng rawuh kanggo tuku monitor janin saka kita.

 1 
Sugeng rawuh kanggo tuku lan ngatur Monitoring Peralatan Kamar Operasi saka pabrik kita. Produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485. Kita minangka salah sawijining Monitoring Peralatan Kamar Operasi produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan perlu, kita uga nyedhiyani sampeyan karo kutipan Kanggo info liyane, welcome kanggo hubungi kita.