Alat Pangrungu Digital

Pinmed minangka produsen Alat Pangrungu Digital China profesional lan supplier Alat Bantu Pangrungu Digital China. Alat Bantu Pangrungu Digital kanthi otomatis nglumpukake jinis sinyal akustik ing lingkungan, rasio sinyal-kanggo-gangguan, lan prabédan kekuwatan antarane mikrofon ngarep lan mburi, nemtokake lingkungan sing beda-beda, lan kanthi otomatis nyetel pangurangan swara, arah, rasio komprèsi lan karakteristik liyane kanggo ngganti lingkungan sing ganti.


Kita minangka perusahaan berteknologi tinggi kanthi R&D, produksi lan dodolan, Pinmed nyedhiyakake Alat Pangrungu Digital kanggo sampeyan sing nduweni kualitas dhuwur. Kita duwe departemen teknis sing canggih banget kanggo nindakake desain produk, inovasi anyar lan ningkatake kualitas saben dina. Tim insinyur kanthi latar mburi pendidikan sing apik ing AS utawa ing Jerman. Lan kita uga duwe sistem kontrol kualitas sing ketat.


Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd iku salah siji saka China misuwurAlat Pangrungu DigitalprodusenlanPemasok Alat Bantu Dengar Digital Baterai ITE. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufakturAlat Pangrungu Digital. Kita duwe distributor dhewe ing pirang-pirang negara kanggo promosi merek dhewe, lan kita dadi pemasok OEM kanggo akeh merek terkenal ing saindenging jagad.

Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, welcome kanggo takon online, layanan customer bakal reply cepet. We Sincerely looking nerusake kanggo nggayuh kerjasama long-term karo sampeyan.

View as  
 
  • Baterei ITE Digital Hearing Aid kasedhiya karo 2 tabung kuping sisih, yen kuping kiwa lara kuping banjur gunakake tabung kuping kiwa, yen kuping tengen, gunakake tabung kuping tengen. Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Battery ITE Digital Hearing Aid CE, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti babagan Alat Pangrungu Digital Battery ITE.

  • Alat Bantu Pangrungu Digital BTE sing bisa diisi ulang duwe teknologi paling anyar kanthi fungsi swara sing nggedhekake, sing bisa digunakake kanggo wong tunarungu. Alat Pangrungu Digital BTE sing Bisa Diisi Ulang Fancy mbantu wong sing lara pangrungon entheng nganti abot bisa ngrungokake maneh lan ngrungokake kanthi yakin. Teknologi rekonstruksi frekuensi dhuwur ngidini wong tunarungu krungu swara frekuensi dhuwur kayata ngguyu bocah-bocah, bel lawang utawa telpon manuk, lan uga bisa mbantu sing nganggo nambah pangerten wicara ing lingkungan sing rame, nggawe ngrungokake luwih gampang.

 1 
Sugeng rawuh kanggo tuku lan ngatur Alat Pangrungu Digital saka pabrik kita. Produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485. Kita minangka salah sawijining Alat Pangrungu Digital produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan perlu, kita uga nyedhiyani sampeyan karo kutipan Kanggo info liyane, welcome kanggo hubungi kita.