Walking Stick

Tongkat mlaku saka China minangka bantuan rehabilitasi medis sing penting. Tongkat Walking Custom dirancang kanggo populasi khusus, kayata pasien patah tulang utawa sekuel stroke.



Walking Stick minangka bantuan rehabilitasi medis sing penting, kayata wong tuwa utawa wong cacat, kabutuhan wong cacat sing abot saka ekstremitas ngisor, lan umume wong cacat saka ekstremitas ngisor kudu nggunakake Walking Stick kanggo urip.


Kita minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi R&D, produksi lan penjualan, Pinmed nyedhiyakake Walking Stick kanggo sampeyan sing nduweni kualitas dhuwur. Tim insinyur kanthi latar mburi pendidikan sing apik ing AS utawa ing Jerman. Lan kita uga duwe sistem kontrol kualitas sing ketat.


Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd iki nyiyapake resmi ing 2015, minangka salah siji saka profesional ChinaProdusen Waling Stick Dhuwur sing bisa diaturlan ChinaWalking Stick Kanthi pabrik Castors, kita kekuatan kuwat lan Manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri sakaAluminium Alloy Walking Sticklan liya-liyane. Kita tetep ing prinsip orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampani surat, telpon lan investigasi kanggo kerjasama bisnis. We njamin sampeyan layanan kualitas dhuwur ing kabeh wektu.

View as  
 
  • Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Tongkat Walking Adjustable Dhuwur kelas saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune. Pinmed nyedhiyakake macem-macem tongkat lumampah sing bisa diatur kanthi dhuwur, digawe saka bahan mentah berkualitas tinggi. Kanthi fungsi sing bisa diatur, bisa nyukupi kabutuhan umume wong. Nalika mlaku nganggo tongkat lumampah sing bisa diatur Dhuwur sing gampang dijaga, awak kudu rada condong maju supaya pusat gravitasi awak diselehake ing antarane crutches lan awak. Ing wektu sing padha, sirah kudu diangkat lan sirah kudu katon ing ngarep. Aja tansah nyawang lemah utawa langsung nyawang obahe sikil supaya ora lunyu dalan.

  • Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan China Walking stick karo kastor. The Walking Stick awet karo castors AIDS penting kanggo rehabilitasi medical lan perlu kanggo wong cacat perangan awak ngisor abot. Akeh pasien ortopedi kudu nggunakake rega murah Walking stick karo castors ing perawatan, utamane ing kasus rem sikil lan ngindhari bobot sawise operasi, Walking Stick Customized karo castors wis dadi "sikil liyane" sing penting ing urip pasien. Operasi sing bener saka fashion Walking tongkat karo castors kalebu ndhukung bobot awak karo tangan loro, mlengkung bangkekan lan sikut bab 25 kanggo 30 derajat, lan nangani axillary kudu loro driji adoh saka kelek.

  • Pinmed nyedhiyakake macem-macem kualitas Aluminium Alloy Walking Stick CE, sing digawe saka bahan mentah berkualitas tinggi. Tongkat lumampah Aluminium Alloy sing berkelas bisa disesuaikan karo spesifikasi sampeyan. Tongkat lumampah Aluminium Alloy paling anyar iki bakal ngganti urip sampeyan. Tongkat lumampah Aluminium Alloy sing murah cocok kanggo panggunaan omah lan bisa digunakake ing rumah sakit. Mangkene rincian tongkat mlaku Aluminum Alloy sing gampang dijaga:

 1 
Sugeng rawuh kanggo tuku lan ngatur Walking Stick saka pabrik kita. Produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485. Kita minangka salah sawijining Walking Stick produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan perlu, kita uga nyedhiyani sampeyan karo kutipan Kanggo info liyane, welcome kanggo hubungi kita.