Alat Pangrungu Analog

Pinmed minangka produsen Alat Pangrungu Analog Cina profesional lan pemasok Alat Bantu Pangrungu Analog China. Alat Bantu Pangrungu Analog tegese prosesor sinyal sing digedhekake dening alat pangrungu nggunakake komponen analog, utamane amplifier operasional terintegrasi sing kasusun saka transistor, resistor, kapasitor lan komponen liyane.


We are a high-tech company with R&D, production and sales, Pinmed supply the Analog Hearing Aid for you which has high quality.We have high-tech departement kanggo nindakake desain produk, inovasi anyar lan nambah kualitas saben dina. Tim insinyur kanthi latar mburi pendidikan sing apik ing AS utawa ing Jerman. Lan kita uga duwe sistem kontrol kualitas sing ketat.


Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd iki nyiyapake resmi ing 2015, minangka salah siji saka profesional ChinaProdusen Alat Bantu Dengar Analog Pocket Bodylan ChinaPabrik Alat Bantu Dengar Analog ITE Isi Ulang, kita kekuatan kuwat lan Manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané dealing ing nggawe seri Rechargeable ITE Analog Hearing Aid lan ing. Kita tetep ing prinsip orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampani surat, telpon lan investigasi kanggo kerjasama bisnis. We njamin sampeyan layanan kualitas dhuwur ing kabeh wektu.


Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan kita uga nambah item CE saben taun, lan umume barang sing didaftar ing USA FDA online.

View as  
 
  • Pinmed minangka produsen alat bantu dengar analog awak saku profesional ing China. Alat pangrungu analog awak kanthong kita duwe swara sing apik lan identifikasi hign, lan duwe baterei AA kanggo panggunaan jangka panjang. Iku gampang kanggo nggunakake lan bisa diatur ing bakal.

  • Alat bantu dengar analog ITE sing bisa diisi ulang sing ndhelikake sing bisa didhelikake ing kuping, kompak lan bisa dipakai. Alat bantu dengar analog ITE sing bisa diisi ulang kanthi ON / OFF SWITCH lan katrol kontrol volume, gampang dioperasikake, produk kita wis lulus sertifikasi CE lan ISO13485, lan kita uga nambah item CE saben taun, lan umume barang didaftar online karo US FDA, kita looking nerusake kanggo Kanthi kerjasama!

  • Pinmed minangka produsen CE alat bantu dengar analog BTE baterei. Produk kita nganggo operasi siji-tombol ON-OFF, lan kontrol volume trep kanggo nyetel swara. Iku cocok kanggo kuping kiwa utawa tengen nyandhang. Baterei BTE Analog Hearing Aid duwe enem tingkat volume sing beda-beda sing bisa disetel miturut kabutuhan unik.

  • Kabeh produk kita misuwur ing China lan luar negeri. Minangka pabrikan Alat Pangrungu Analog BTE sing Bisa Diisi Ulang profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Alat Pangrungu Analog BTE sing Bisa Diisi Ulang saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune. Alat Pangrungu Analog BTE sing Bisa Diisi Ulang duwe teknologi paling anyar kanthi fungsi swara sing nggedhekake, sing bisa digunakake kanggo wong tunarungu.

 1 
Sugeng rawuh kanggo tuku lan ngatur Alat Pangrungu Analog saka pabrik kita. Produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485. Kita minangka salah sawijining Alat Pangrungu Analog produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan perlu, kita uga nyedhiyani sampeyan karo kutipan Kanggo info liyane, welcome kanggo hubungi kita.