Nebulizers karo Mouth-Pieces
  • Air ProNebulizers karo Mouth-Pieces

Nebulizers karo Mouth-Pieces

Iki minangka Nebulizers kualitas medis sing bisa digunakake kanthi Potongan Mouth kanggo Dewasa Pediatrik kanthi ISO13485 CE. Nebulizers karo Mouth-Pieces digawe saka PVC kelas medical kanggo visualisasi alus. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Nebulizer karo Mouth-Pieces saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Spesifikasi Nebulizer karo Mouth-Pieces

1. Digawe saka PVC kelas medis kanggo visualisasi alus
2. Tingkat atomisasi kira-kira 0.3m / min
3.Drive aliran gas kira 4 kanggo 8L / min
4. Atomisasi partikel kurang saka 5um
5. More pilihan saka T Piece lan mouthpiece

2. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Nebulizers karo Mouth-Pieces

1. Wektu Pangiriman Cepet, (ing 10-30 dina), kadhangkala uga duwe saham.
2. Rega sing kompetitif
3. Layanan OEM & ODM (Desainer kita banget profesional, kita bisa nggawe desain miturut ide sampeyan kanggo produk lan paket)
4. Dokumen lengkap lan sertifikat kanggo registrasi.
5. Komunikasi cepet.
6. Inspeksi kualitas. Produk bakal dicenthang sajrone produksi massal, sadurunge metu saka pabrik lan QC kita bakal mriksa wadhah loading uga.

Nebulizers with Mouth-Pieces

3.FAQ saka Nebulizers karo Mouth-Pieces

P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Industri lan perusahaan integrasi perdagangan.

Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan?

A: Sampel gratis kasedhiya, biaya pengiriman menyang akun pelanggan.

P: Apa aku bisa entuk rega sing luwih murah yen pesenan akeh?

A: Ya, rega bisa dikurangi kanthi jumlah pesenan sing luwih gedhe.

P: Apa cara transportasi?

A: DHL, TNT, FEDEX, UPS, EMS, Miturut segara utawa Udara.

Q: Suwene iku bakal kanggo njaluk conto?

A: 7-10 dina kanggo produk umum, 15-25 dina kanggo produk sing disesuaikan.

P: Apa wektu pangiriman yen aku nggawe pesenan?

A: 15-20 dina kanggo produk umum, 25-30 dina kanggo produk khusus.

Q: Apa MOQ?

A: Ora ana syarat khusus kanggo MOQ, iki bisa dirundingake.

Q: Yen OEM ditrima?

A: Ya, kita bakal nyoba paling apik kanggo gawe marem dikarepake.

P: Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan umume barang didaftar ing USA FDA online.

Panas Tags: Nebulizers karo Mouth-Pieces, China, Produsen, Pabrik, Customized, CE