Palu Neurologis

Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd minangka produsen lan pemasok Neurological Hammer ing China sing bisaGrosir Palu Neurologis. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing produk Neurological Hammer, hubungi kita. Tips: Kabutuhan khusus, contone: OEM, ODM, disesuaikan miturut panjaluk, desain lan liya-liyane, kirim email lan kirimake kabutuhan rinci. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.

Neurological Hammer minangka piranti sing digunakake dokter kanggo mriksa refleks neuromuskular.

Iki kasusun saka karet lan gagang kayu utawa logam. Nalika digunakake, mburi karet alon-alon tapped ing bagean sing cocog kanggo mirsani refleks saka muscles.We saraf welcome pelanggan saka kabeh ndonya kanggo kerjo bareng karo kita. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, sampeyan bisa takon lan kita bakal mangsuli langsung.



View as  
 
  • PINMED kualitas dhuwur Babinski Hammer kanggo diagnostik ing rumah sakit. Warna palu Babinski opsional. Sugeng rawuh kanggo tuku palu babinski saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • PINMED kualitas apik Fancy Hammer kanggo diagnostik ing rumah sakit. Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Fancy Hammer, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Fancy Hammer. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

  • PINMED kualitas dhuwur Taylor Hammer kanggo diagnostik ing rumah sakit. Minangka pabrik Taylor Hammer profesional, sampeyan bisa yakin tuku Taylor Hammer saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • Gristle Hammer, gagang ABS kanthi lukisan karet, sirah PVC, warna opsional. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Gristle Hammer. Sugeng rawuh kanggo tuku Gristle Hammer saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • PINMED kualitas dhuwur Chopper-shaped Hammer kanggo diagnostik ing rumah sakit. The Chopper-shaped Hammer nggunakake nangani seng-aluminium lan tip silikon. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Palu sing bentuke Chopper saka pabrik kita lan bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Palu Multifungsi, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Palu Multifungsi. PINMED kualitas dhuwur Multifunctional Hammer kanggo diagnostik ing rumah sakit.

Sugeng rawuh kanggo tuku lan ngatur Palu Neurologis saka pabrik kita. Produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485. Kita minangka salah sawijining Palu Neurologis produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan perlu, kita uga nyedhiyani sampeyan karo kutipan Kanggo info liyane, welcome kanggo hubungi kita.