Stetoskop

Stetoskop China minangka alat diagnostik sing paling umum digunakake dening ahli ginekologi lan dokter. Bisa digunakake kanggo ngumpulake lan nggedhekake swara pasien saka jantung, paru-paru, arteri, vena lan organ internal liyane.


Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd iki nyiyapake resmi ing 2015, minangka salah siji saka profesional China Teaching Type Stethoscope manufaktur lan China Rappaport Stethoscope karo pabrik Jam, kita kekuatan kuwat lan Manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri sakastetoskoplan liya-liyane. Kita tetep ing prinsip orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampani surat, telpon lan investigasi kanggo kerjasama bisnis. We njamin sampeyan layanan kualitas dhuwur ing kabeh wektu.


Ningbo PINMED Instruments Co., Ltd. kang didegaké ing 2015 dumunung ing kutha plabuhan segara ayu, Ningbo.Lan kita fokus ing kualitas ndhuwur produk medical kanggo introduce kanggo pelanggan global.

View as  
 
  • Stetoskop Tipe Pengajaran PINMED berkualitas tinggi kanggo panggunaan Rumah Sakit. Minangka pabrik Stetoskop Tipe Pengajaran profesional, sampeyan bisa yakin tuku Stetoskop Tipe Pengajaran saka pabrik kita lan bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • Stetoskop Rappaport kualitas tinggi PINMED kanthi Jam. Stetoskop Rappaport karo Jam dilengkapi tas spare parts. Packaging nganggo kothak busa. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Stetoskop Rappaport karo Jam saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • Stetoskop kualitas tinggi PINMED kanthi Jam. Stetoskop karo Jam duwe sirah karo jam saka Jepang, tabung binaural Desain binaural khusus, cocok kanggo struktur kuping. Sugeng rawuh kanggo tuku Stetoskop karo Jam saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • PINMED Sprague Rappaport Stetoskop kanggo klinik. Sprague Rappaport Stethoscope nduweni tabung PVC pindho standar, saluran akustik ganda sing disegel kanthi apik, tahan kanggo gangguan lingkungan, lan pilihan warna. Sugeng rawuh kanggo tuku Stetoskop Sprague Rappaport saka kita.

  • PINMED Zinc Alloy Cardiology Stetoskop kanggo diagnosis kardiologi. Stetoskop jantung paduan seng dirancang kanthi dering proteksi kadhemen dobel supaya ora kejut kadhemen. Tip kuping silikon saka Stetoskop Jantung Alloy Zinc nggawe auskultasi cetha lan nyaman.

  • Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Stetoskop Kepala Ganda Kardiologi Stainless Steel. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. PINMED Kardiologi Stainless Steel Stetoskop Kepala Ganda kanggo rumah sakit. Potongan dada Stetoskop Kepala Ganda Kardiologi Stainless Steel digawe saka baja tahan karat.

Sugeng rawuh kanggo tuku lan ngatur Stetoskop saka pabrik kita. Produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485. Kita minangka salah sawijining Stetoskop produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan perlu, kita uga nyedhiyani sampeyan karo kutipan Kanggo info liyane, welcome kanggo hubungi kita.