Busana Medis

Pinmed minangka produsen Dressing Medis China profesional lan supplier Dressing Medis China. Dressing Medis bisa dipérang dadiPerban medis,Tape medis,Plester medis,Katun Medis. Saliyane pangayoman lengkap saka tatu, Medical Dressing uga bisa aktif mengaruhi proses marasake awakmu tatu liwat debridement.


Kanggo nyegah rereget, polusi lan iritasi

Kanggo nyegah infeksi sekunder

Kanggo nyegah kekeringan lan mundhut cairan


Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd iki nyiyapake resmi ing 2015, minangka salah siji saka profesional ChinaAlkohol Kapas SwabsticksprodusenlanCotton Tip Aplikatorpabrik, kita kekuatan kuwat lan lengkap

manajemen. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri Customized Medical Dressing lan ing. Kita tetep ing prinsip orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampani surat, telpon lan investigasi kanggo kerjasama bisnis. We njamin sampeyan layanan kualitas dhuwur ing kabeh wektu.


Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, welcome kanggo takon online, layanan customer bakal reply cepet. We Sincerely looking nerusake kanggo nggayuh kerjasama long-term karo sampeyan.


View as  
 
  • Pasokan Pinmed Alkohol Kapas Swabsticks sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Swabsticks katun alkohol bisa digunakake ing omah lan rumah sakit. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Swabsticks Kapas Alkohol. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • Aplikator Tip Kapas sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Aplikator Tip Kapas bisa digunakake ing omah lan rumah sakit. Aplikator Tip Katun, digawe saka kain stretch katun berkualitas tinggi lan lem sensitif tekanan medis.

  • Pasokan Pinmed Kinesio tape sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Kinesio tape bisa dipotong dadi macem-macem wujud miturut kabutuhan lan ditempelake ing kulit, otot lan sendi sing bakal diobati. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Kinesio Tape.

  • Tape Olahraga Pasokan Pinmed sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Pita olahraga minangka pilihan tape pelatih sing apik banget. Iku alus banget lan cocog karo kontur awak sing beda. Lengket sing kuat, gampang sobek lan ambegan!

  • Pita bedah Sutra sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Pita bedah Sutra kanggo panggunaan medis utawa olahraga. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Tape Bedah Sutra. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • Pita bedah PE sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Pita bedah PE kanggo panggunaan medis utawa olahraga. Pita bedah PE uga hypoallergenic lan nduweni adhesi kulit sing apik. Sugeng rawuh kanggo tuku PE Surgical Tape saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Sugeng rawuh kanggo tuku lan ngatur Busana Medis saka pabrik kita. Produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485. Kita minangka salah sawijining Busana Medis produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan perlu, kita uga nyedhiyani sampeyan karo kutipan Kanggo info liyane, welcome kanggo hubungi kita.