Produk protèktif medis

Pinmed minangka produsen produk protèktif Medis China profesional lan pemasok produk protèktif Medis China.Produk protèktif medis digunakake kanggo nglindhungi macem-macem personel nggunakake alangan faktor kontak.



Kita minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi R&D, produksi lan dodolan, Pinmed nyedhiyakake Proteksi kanggo sampeyan sing nduweni kualitas dhuwur. Kita duwe departemen teknis sing canggih banget kanggo nggawe desain produk, inovasi anyar lan nambah kualitas saben dina. Tim insinyur kanthi latar mburi pendidikan sing apik ing AS utawa ing Jerman. Lan kita uga duwe sistem kontrol kualitas sing ketat.


Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd iku salah siji saka China misuwurpangayomanmanufaktur lanSarung Sepatu Non-anyamansupplier. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufakturSakabèhé Gaunlan produk protèktif medis. Kita duwe distributor dhewe ing pirang-pirang negara kanggo promosi merek dhewe, lan kita dadi pemasok OEM kanggo akeh merek terkenal ing saindenging jagad.


Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan kita uga nambah item CE saben taun, lan umume barang sing didaftar ing USA FDA online.


View as  
 
  • Pasokan Pinmed Medical Protective PE Shoe Cover with CE, Cocog kanggo rumah sakit lan panggunaan omah saben dina. Medical Protective PE Shoe Cover kasedhiya ing macem-macem kekandelan lan werna. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Penutup Sepatu Pelindung Medis saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • Penutup Sepatu Non-anyaman Medis Hem elastis sing nyaman kanggo mbantu sampeyan tetep kelangan. Pasokan Pinmed Medical Protective Non-woven Shoe Cover with CE, Cocog kanggo rumah sakit lan panggunaan omah saben dina.

  • Pasokan Pinmed Gaun Sakabèhé Protèktif Medis Cocog kanggo lab, industri, pertanian, rumah sakit lan panggunaan omah saben dina, desain siji potongan sing nutupi penak awak kabeh. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Gaun Proteksi Umum.

  • Gaun Bedah SMS Pelindung Medis sing cocog kanggo panggunaan rumah sakit & kanggo operasi. Gaun Bedah SMS Pelindung Medis ambegan, sepi lan alus kanthi repellency banyu sing dhuwur. Lengen klambi sing diikat ing mburi gulu lan pinggul ngidini kebebasan gerakan maksimal.

  • Pasokan Pinmed Gaun Pengasingan PP Proteksi Medis Cocog kanggo lab, industri, rumah sakit lan panggunaan omah saben dina. Gaun Pengasingan PP Proteksi Medis kanthi ikatan ing sisih mburi gulu lan pinggul, dirancang kanggo nyedhiyakake panglipur sing paling apik kanggo kabeh staf medis, biaya-efektif lan perlindungan sing apik.

  • Pasokan Pinmed Topeng Rai Anti Debu Medis kanthi Katup Sesuai karo standar internasional: En149: 2001 FFP1 FFP2 Ce0194 AS / NZS 1716: 1994 NIOSH N95. Topeng Rai Anti-Debu Medis kanthi Katup digawe saka bahan polipropilena lan ora ngemot bahan kimia utawa iritasi.

Sugeng rawuh kanggo tuku lan ngatur Produk protèktif medis saka pabrik kita. Produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485. Kita minangka salah sawijining Produk protèktif medis produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan perlu, kita uga nyedhiyani sampeyan karo kutipan Kanggo info liyane, welcome kanggo hubungi kita.