Produsen Termometer Digital
Pabrik Monitor Tekanan Darah
Produsen Bandage

Kenapa Pilih Kita?

  • Kita minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi R&D, produksi lan dodolan

  • Tim insinyur kanthi latar mburi pendidikan sing apik ing AS utawa ing Jerman.

  • Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485

  • Produk kita cocog kanggo macem-macem kahanan perawatan omah.

Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd. kang didegaké ing 2015 dumunung ing kutha pelabuhan segara ayu, Ningbo.And kita fokus ing kualitas ndhuwur produk medical kanggo introduce kanggo customer global.
Perusahaan kita nawakake macem-macem termometer digital, monitor tekanan darah, alat bantu dengar, dll, produk sing bisa nyukupi macem-macem panjaluk. Kita tetep ing Prinsip "Kualitas iku kabeh" wiwit panyiapan perusahaan lan tansah nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan potensial para pelanggan. Kita yakin keamanan produk kudu dadi prinsip dhasar kanggo nggawe kabeh produk medis.

Maca liyane