Walker Kanthi Wheel
  • Air ProWalker Kanthi Wheel

Walker Kanthi Wheel

Walker nganggo roda China minangka tongkat khusus. Diskon Walker karo wheel wis area support gedhe lan luwih stabil saka rod axillary. Walker awet karo wheel biasane digunakake ing jero ruangan kanggo rehabilitasi fungsi wong tuwa sawise panggantos peserta. Walker karo wheel ce kudu digunakake ing lemah flat, ora munggah lan mudhun undhak-undhakan.Ing ngisor iki sawetara informasi bab Walker classy karo wheel:

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

China Walker Kanthi Wheel CE Produsen


1. Parameter saka Walker karo wheel

 

 

2.FAQ saka Walker karo wheel

 

Q: Suwene iku bakal kanggo njaluk conto?

A: 7-10 dina kanggo produk umum, 15-25 dina kanggo produk sing disesuaikan.

 

Q: Yen OEM ditrima?

A: Ya, kita bakal nyoba paling apik kanggo gawe marem dikarepake.

 

P: Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan umume barang didaftar ing USA FDA online.





Panas Tags: Walker Kanthi Wheel, China, Produsen, Pabrik, Customized, CE