Plester medis

Kita minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi R&D, produksi lan dodolan, Pinmed nyedhiyakake Plaster Medis kanggo sampeyan sing nduweni kualitas dhuwur. Kita duwe departemen teknis sing maju banget kanggo nggawe desain produk, inovasi anyar lan nambah kualitas saben dina. Tim insinyur kanthi latar mburi pendidikan sing apik ing AS utawa ing Jerman. Lan kita uga duwe sistem kontrol kualitas sing ketat.

Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd iku salah siji saka China misuwurCooling Patchmanufaktur lanSupplier Capsicum Medical Plester. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufakturPlester medis. Kita duwe distributor dhewe ing pirang-pirang negara kanggo promosi merek kita dhewe, lan kita dadi pemasok OEM kanggo akeh merek terkenal ing saindenging jagad. Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan kita uga nambah item CE saben taun, lan paling akeh. saka item sing kedhaftar ing USA FDA online.


Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, welcome kanggo takon online, layanan customer bakal reply cepet. We Sincerely looking nerusake kanggo nggayuh kerjasama long-term karo sampeyan.



View as  
 
  • Patch Cooling Pasokan Pinmed sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Cooling patch minangka metode pendinginan fisik kanggo nyuda demam, ora ana bahan kimia, mula ora ana efek samping kanggo bayi lan bocah. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Patch Cooling.

  • Pasokan Capsicum plester sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Capsicum plester digunakake kanggo perawatan tambahan kanggo pain sing disebabake rematik, lumbago, neuralgia, arthralgia lan ing. Sugeng rawuh kanggo tuku Capsicum Plaster saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Pasokan Pinmed Alkohol prep pad sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Alcohol prep pad digunakake Kanggo Disinfeksi, panggunaan antiseptik topikal. Minangka pabrik Alkohol Prep Pad profesional, sampeyan bisa yakin tuku Alkohol Prep Pad saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • Pasokan plester Wound adhesive sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Plester adhesive tatu bisa digunakake ing omah lan ing rumah sakit. Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Plaster Adhesive Wound, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Plaster Adhesive Wound.

 1 
Sugeng rawuh kanggo tuku lan ngatur Plester medis saka pabrik kita. Produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485. Kita minangka salah sawijining Plester medis produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan perlu, kita uga nyedhiyani sampeyan karo kutipan Kanggo info liyane, welcome kanggo hubungi kita.