Fetal Montior
  • Air ProFetal Montior

Fetal Montior

PINMED Fetal Montior kanthi desain kompak, saengga bisa diselehake kanthi horisontal utawa digantung ing tembok. Monitor janin nduweni tampilan LCD warna kanthi layar sing bisa diganti 60° kanggo nampilake kurva lan data pemantauan kanthi jelas. 24 jam terus-terusan ngawasi wektu nyata. Sugeng rawuh kanggo tuku monitor janin saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Spesifikasi Fetal Montior

LCD warna, layar konversi 60 ° Tampilan kurva pemantauan lan data kanthi jelas
Tandha area kanggo FHR normal (120 BPM~160 BPM).
Rekaman manual kanggo gerakan janin.
Weker kanggo FHR abnormal
Pemantauan wektu nyata kanggo terus 24 jam.
Panyimpenan, puter maneh lan cetak kurva pemantauan sajrone 12 jam terus.
Basa antarmuka opsional: Cina lan Inggris.
Pemantauan kembar opsional.
9-kristal lan transduser sinar amba.
Printer termal sing umure luwih dawa lan resolusi dhuwur.
Komunikasi karo sistem ngawasi tengah dening RJ45 dibangun ing.

2. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Fetal Montior

1. Wektu Pangiriman Cepet, (ing 10-30 dina), kadhangkala uga duwe saham.
2. Rega sing kompetitif
3. Layanan OEM & ODM (Desainer kita banget profesional, kita bisa nggawe desain miturut ide sampeyan kanggo produk lan paket)
4. Dokumen lengkap lan sertifikat kanggo registrasi.
5. Komunikasi cepet.
6. Inspeksi kualitas. Produk bakal dicenthang sajrone produksi massal, sadurunge metu saka pabrik lan QC kita bakal mriksa wadhah loading uga.

Fetal Montior

3. FAQ saka Fetal Montior

P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Industri lan perusahaan integrasi perdagangan.

Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan?

A: Sampel gratis kasedhiya, biaya pengiriman menyang akun pelanggan.

P: Apa aku bisa entuk rega sing luwih murah yen pesenan akeh?

A: Ya, rega bisa dikurangi kanthi jumlah pesenan sing luwih gedhe.

P: Apa cara transportasi?

A: DHL, TNT, FEDEX, UPS, EMS, Miturut segara utawa Udara.

Q: Suwene iku bakal kanggo njaluk conto?

A: 7-10 dina kanggo produk umum, 15-25 dina kanggo produk sing disesuaikan.

P: Apa wektu pangiriman yen aku nggawe pesenan?

A: 15-20 dina kanggo produk umum, 25-30 dina kanggo produk khusus.

Q: Apa MOQ?

A: Ora ana syarat khusus kanggo MOQ, iki bisa dirundingake.

Q: Yen OEM ditrima?

A: Ya, kita bakal nyoba paling apik kanggo gawe marem dikarepake.

P: Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan umume barang didaftar ing USA FDA online.

Panas Tags: Fetal Montior, China, Produsen, Pabrik, Customized, CE