Kursi rodha

Pinmed minangka produsen kursi roda profesional China lan pemasok kursi roda China. Kursi rodha minangka piranti seluler sing penting kanggo wong sing tatu, lara lan cacat ing omah kanggo rehabilitasi, transportasi turnover, perawatan medis, lan metu. Kursi rodha ora mung nyukupi kabutuhan wong cacat fisik lan cacat, nanging sing luwih penting yaiku trep kanggo anggota kulawarga kanggo pindhah lan ngurus pasien. , supaya pasien kanthi bantuan kursi rodha kanggo latihan fisik lan partisipasi ing kegiatan sosial.


We are a high-tech company with R&D, production and sales, Pinmed supply the China Kursi rodha for you which has high quality.We have high-tech department to do product design, new innovation and improve our quality day by day. Tim insinyur kanthi latar mburi pendidikan sing apik ing AS utawa ing Jerman. Lan kita uga duwe sistem kontrol kualitas sing ketat.


Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd iki nyiyapake resmi ing 2015, minangka salah siji saka profesional ChinaKursi Roda Poweredmanufaktur lan pabrik Kursi Roda Baja China, kita kuat kekuatan lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka Light Bobot Aluminium Alloy Kursi Roda lan ing. Kita tetep ing prinsip orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampani surat, telpon lan investigasi kanggo kerjasama bisnis. We njamin sampeyan layanan kualitas dhuwur ing kabeh wektu.


Yen sampeyan kasengsem ing kitaKursi rodha, welcome kanggo takon online, layanan customer kita bakal reply cepet. We Sincerely looking nerusake kanggo nggayuh kerjasama long-term karo sampeyan.



View as  
 
  • Kursi Roda kanthi tlapak sikil sing bisa diatur lan sudut sandaran kanthi CE minangka produk penjualan panas ing taun anyar. Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Kursi Roda Awet Kanthi Footstool lan Sudut Backrest sing Bisa Disetel, Muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Kursi Roda Apik Kanthi Footstool Lan Sudut Sandaran. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • Minangka pabrikan Kursi Roda Bertenaga profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kursi Roda Bertenaga saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune. Kursi Roda Fancy Powered misuwur ing kalangan bocah-bocah amarga penampilane sing coroful, lan operasi sing gampang.

  • Diskon Kursi Roda Aluminium Alloy bobot entheng digawe saka bahan entheng sing luwih trep digunakake. Kursi Roda Paduan Aluminium Ringan minangka alat seluler sing penting kanggo wong cacat. Kursi Roda Aluminium Alloy Ringan ora mung alat transportasi, nanging uga alat kanggo olahraga. Ayo lan entuk dhaptar rega Kursi Roda Alumunium Ringan!

  • Kursi Roda Baja nduweni struktur tetep sing stabil lan aman. Kursi Roda Baja nduweni struktur tetep, sing stabil lan aman. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kursi Roda Baja rega murah saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

 1 
Sugeng rawuh kanggo tuku lan ngatur Kursi rodha saka pabrik kita. Produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485. Kita minangka salah sawijining Kursi rodha produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan perlu, kita uga nyedhiyani sampeyan karo kutipan Kanggo info liyane, welcome kanggo hubungi kita.