Kursi Roda Baja
  • Air ProKursi Roda Baja

Kursi Roda Baja

Kursi Roda Baja nduweni struktur tetep sing stabil lan aman. Kursi Roda Baja nduweni struktur tetep, sing stabil lan aman. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kursi Roda Baja rega murah saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tuku Produsen Kursi Roda Baja China


1. Baja Kursi Roda Pambuka

 

Kursi Roda Baja kasusun saka pigura sing bisa dilipat, roda ngarep lan mburi, bantalan dhengkul lan pedal sikil, sandaran tangan sing bisa dicopot kiwa lan tengen, piranti rem gagang, kursi lan bagean liyane.

 

2. Fitur Kursi Roda Baja

 

1. Powder Coating Rangka Baja

2. Armrest tetep

3. Fixed Footrest

4. Castor Padat

5. Roda mburi Solid

 

3. Aplikasi saka Steel Kursi Roda

 

Kursi Roda Baja minangka alat obah sing penting kanggo wong sing tatu lan cacat. Iku ora mung sarana transportasi, nanging uga minangka sarana latihan fisik. Kanthi struktur sing tetep, Kursi Roda Baja stabil lan aman.

 

4. FAQ Kursi Roda Baja

 

Q: Suwene iku bakal kanggo njaluk conto?

A: 7-10 dina kanggo produk umum, 15-25 dina kanggo produk sing disesuaikan.

 

Q: Apa MOQ?

A: Ora ana syarat khusus kanggo MOQ, iki bisa dirundingake.

 

P: Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan umume barang didaftar ing USA FDA online.





Panas Tags: Kursi Roda Baja, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, CE