Tes Kandhutan Serum HCG

Pinmed punika profesional China serum HCG meteng Produsèn lan China serum HCG test meteng supplier.Serum HCG meteng test punika hormon glikoprotein disekresi dening sel syncytiotrophoblast plasenta. Deteksi HCG getih nuduhake deteksi tingkat HCG ing serum, sing digunakake kanggo diagnosa awal meteng lan diagnosa meteng ektopik, meteng molar, aborsi ora lengkap, spermatogenesis, lan nyedhiyakake diagnosis, diagnosis diferensial lan prognosis sel testis primer. .


Kita minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi R&D, produksi lan dodolan, Pinmed nyedhiyakake tes meteng HCG serum kanggo sampeyan sing nduweni kualitas dhuwur. Kita duwe departemen teknis sing maju banget kanggo nggawe desain produk, inovasi anyar lan nambah kualitas saben dina. Tim insinyur kanthi latar mburi pendidikan sing apik ing AS utawa ing Jerman. Lan kita uga duwe sistem kontrol kualitas sing ketat.


Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd iku salah siji saka China misuwurUrine Serum hCG Piranti Tes Kandhutanmanufaktur lanSerum Urine hCG Pregnancy Test Strip suppliers. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufakturtes meteng HCG serum 


Ningbo PINMED Instruments Co., Ltd. kang didegaké ing 2015 dumunung ing kutha plabuhan segara ayu, Ningbo.Lan kita fokus ing kualitas ndhuwur produk medical kanggo introduce kanggo customer global.We wholeheartedly welcome pelanggan saka kabeh ndonya kanggo kerjo bareng karo kita. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, sampeyan bisa takon lan kita bakal mangsuli langsung.

View as  
 
  • Welcome to tuku serum cipratan hCG piranti test meteng wangun Pinmed. Pinmed minangka salah sawijining pabrikan Cina alat tes kehamilan hCG serum urin profesional ing China lan produk kita duwe sertifikasi CE. Urine Serum hCG Pregnancy Test Device, sing mung kanggo tes mandiri lan diagnostik invitro.

  • Human chorionic gonadotropin (HCG) yaiku hormon glikoprotein sing disekresi dening plasenta sing berkembang sakcepete sawise pembuahan, lan jalur tes kehamilan hCG serum urin manawa wanita ngandhut. Strip tes kehamilan hCG serum urin duwe sertifikasi CE, produk iki mung kanggo tes mandiri lan nggunakake diagnostik in vitro, sampeyan bisa tuku kanthi yakin.

 1 
Sugeng rawuh kanggo tuku lan ngatur Tes Kandhutan Serum HCG saka pabrik kita. Produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485. Kita minangka salah sawijining Tes Kandhutan Serum HCG produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan perlu, kita uga nyedhiyani sampeyan karo kutipan Kanggo info liyane, welcome kanggo hubungi kita.