Tape medis

Pinmed minangka produsen Tape Medis China profesional lan supplier Tape Medis China. Tape Medis nduweni kelembutan sing apik, gampang dibuwang, lan gampang dioperasi. Cocog kanggo bungkus katun sterilisasi jinis silang sing digunakake dening unit medis lan perusahaan. Uap tekanan, etilena oksida, sterilisasi formaldehida, lsp. Kemasan sterilisasi rumah sakit, cocok kanggo kamar pasokan sterilisasi pusat, kamar operasi, stomatologi, lsp.


Kita minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi R&D, produksi lan penjualan, Pinmed nyedhiyakake Tape Medis kanggo sampeyan sing nduweni kualitas dhuwur. Kita duwe departemen teknis sing maju banget kanggo nggawe desain produk, inovasi anyar lan nambah kualitas saben dina. Tim insinyur kanthi latar mburi pendidikan sing apik ing AS utawa ing Jerman. Lan kita uga duwe sistem kontrol kualitas sing ketat.


Ningbo Pinmed Instruments Co., Ltd iku salah siji saka misuwurTape Medis China Kinesiomanufaktur lanSupplier Tape Medis Olahraga. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufakturTape medis. Kita duwe distributor dhewe ing pirang-pirang negara kanggo promosi merek dhewe, lan kita dadi pemasok OEM kanggo akeh merek terkenal ing saindenging jagad.


Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, welcome kanggo takon online, layanan customer bakal reply cepet. We Sincerely looking nerusake kanggo nggayuh kerjasama long-term karo sampeyan.

View as  
 
  • Pasokan Pinmed Kinesio tape sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Kinesio tape bisa dipotong dadi macem-macem wujud miturut kabutuhan lan ditempelake ing kulit, otot lan sendi sing bakal diobati. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Kinesio Tape.

  • Tape Olahraga Pasokan Pinmed sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Pita olahraga minangka pilihan tape pelatih sing apik banget. Iku alus banget lan cocog karo kontur awak sing beda. Lengket sing kuat, gampang sobek lan ambegan!

  • Pita bedah Sutra sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Pita bedah Sutra kanggo panggunaan medis utawa olahraga. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Tape Bedah Sutra. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • Pita bedah PE sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Pita bedah PE kanggo panggunaan medis utawa olahraga. Pita bedah PE uga hypoallergenic lan nduweni adhesi kulit sing apik. Sugeng rawuh kanggo tuku PE Surgical Tape saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Pasokan Pinmed Pita bedah Non-woven sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Pita bedah non-anyaman digunakake ing operasi bedhah. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Pita Bedah Non-woven saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

  • Pasokan plester Seng oksida sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Plester seng oksida digunakake ing operasi bedhah, lan ing pangayoman olahraga uga. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Plaster Seng Oksida.

 1 
Sugeng rawuh kanggo tuku lan ngatur Tape medis saka pabrik kita. Produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485. Kita minangka salah sawijining Tape medis produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan perlu, kita uga nyedhiyani sampeyan karo kutipan Kanggo info liyane, welcome kanggo hubungi kita.