Pita Bedah Sutra
  • Air ProPita Bedah Sutra

Pita Bedah Sutra

Pita bedah Sutra sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Pita bedah Sutra kanggo panggunaan medis utawa olahraga. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Tape Bedah Sutra. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pita Bedah Sutra Khusus CE Saka China
1.Produk Pambuka pita bedah Sutra

Pita bedah Sutra digawe saka bahan kain sutra asetat sing bisa njamin kelembutan lan daktilitas produk. Pita bedah Sutra sampurna kanggo nutupi tatu.

2. Spesifikasi Pita Bedah Sutra

Bahan: Sutra kanthi perekat,
Dibor utawa non-dilatih kasedhiya
Bentuk garis utawa zig kasedhiya
Werna: Putih
Bobot adhesive: dibor 50-54g/m2, Non-dibor: 32-34g/m2
Packing: kaleng plastik, kemasan sederhana.
Jembar: 1.25cm, 2.5cm, 5cm, 7.5cm, 10cm etc
Dawane: 5m, 5y, 10y etc.

3. Ngirim, Pengiriman Lan Nglayani Pita Bedah Sutra

1. Wektu Pangiriman Cepet, (ing 10-30 dina), kadhangkala uga duwe saham.
2. Rega sing kompetitif
3. Layanan OEM & ODM (Desainer kita banget profesional, kita bisa nggawe desain miturut ide sampeyan kanggo produk lan paket)
4. Dokumen lengkap lan sertifikat kanggo registrasi.
5. Komunikasi cepet.
6. Inspeksi kualitas. Produk bakal dicenthang sajrone produksi massal, sadurunge metu saka pabrik lan QC kita bakal mriksa wadhah loading uga.

Silk Surgical Tape

4.FAQ pita bedah Sutra

P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Industri lan perusahaan integrasi perdagangan.

Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan?

A: Sampel gratis kasedhiya, biaya pengiriman menyang akun pelanggan.

P: Apa aku bisa entuk rega sing luwih murah yen pesenan akeh?

A: Ya, rega bisa dikurangi kanthi jumlah pesenan sing luwih gedhe.

P: Apa cara transportasi?

A: DHL, TNT, FEDEX, UPS, EMS, Miturut segara utawa Udara.

Q: Suwene iku bakal kanggo njaluk conto?

A: 7-10 dina kanggo produk umum, 15-25 dina kanggo produk sing disesuaikan.

P: Apa wektu pangiriman yen aku nggawe pesenan?

A: 15-20 dina kanggo produk umum, 25-30 dina kanggo produk khusus.

Q: Apa MOQ?

A: Ora ana syarat khusus kanggo MOQ, iki bisa dirundingake.

Q: Yen OEM ditrima?

A: Ya, kita bakal nyoba paling apik kanggo gawe marem dikarepake.

P: Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan umume barang didaftar ing USA FDA online.

Tujuan nguber lan organisasi biasane kanggo "Tansah ngrampungake syarat panuku". Kita terus ndarbeni lan ngrancang lan gaya barang dagangan sing berkualitas tinggi kanggo para pelanggan sadurunge lan anyar lan entuk prospek menang-menang kanggo para klien uga kita kanggo Pabrik langsung China Microporous Transparan Warna Kulit Non-Woven Bedah Medis Silk Plaster Tape, We saya welcome anyar lan tuwa tumbas menehi kita karo informasi terkenal lan usulan-usulan kanggo kerjasama, supaya kita berkembang lan netepake kajawi siji liyane, lan uga kanggo mimpin kanggo masyarakat lan personel kita! Pabrik langsung China Breathable Tape, Surgical Adhesive Tape, Pengalaman kita ndadekake kita penting ing mata pelanggan. Kualitas kita nyatakake sifat-sifat kaya ora kusut, ngeculake utawa rusak, saengga para pelanggan mesthi yakin nalika nggawe pesenan.
Panas Tags: Pita Bedah Sutra, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.