Termometer Digital Waterproof
  • Air ProTermometer Digital Waterproof

Termometer Digital Waterproof

Termometer Digital CE sing disetujoni dening CE lan ISO13485. Iki minangka produk penjualan paling apik ing taun kepungkur. Lan kita yakin manawa kita bisa nggawe bisnis sing migunani bebarengan karo sampeyan. Termometer Digital Waterproof Murah kasusun saka sensor suhu, LCD, baterei tombol lan komponen elektronik liyane.Pinmed ngirim ton saka rega murah Waterproof Digital Thermometers kanggo negara beda ing taun anyar.Lan kita tansah ing mbayar manungsa waé liyane kanggo kualitas dhuwur lan competitive produk diregani kanggo klien kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Termometer Digital Bukti Banyu Kustomisasi Saka China

1. Parameter (Spesifikasi) Termometer Digital Waterproof

 

Range tampilan

32.0~42.0℃/90.0~107.6℉

Akurasi

± 0.1℃/±0.2℉

Min. skala

0.1℃

Wektu pangukuran

a) 60±10 detik ing lisan

b) 100±20 detik underarm

Baterei

Baterei tombol 1.5V (LR/SR-41)

Memori

maca pangukuran pungkasan

Ukuran Total

127x18x10mm

ukuran LCD

17.5x7.5mm

Bobot

10,5g

 

2. Fitur lan Aplikasi saka Waterproof Digital Thermometers

The Waterproof Digital Thermometers bisa ngukur suhu awak kanthi cepet lan akurat. Dibandhingake karo termometer merkuri, wektu pangukuran sing cendhak, presisi pangukuran dhuwur, memori lan fungsi Beeper, saengga cocog kanggo panggunaan kulawarga.

 

3. Kepiye cara nggunakake Termometer Digital tahan banyu?

1.Gunakake alkohol kanggo sterilize sirah sensor sadurunge digunakake;

2.Pencet tombol daya, mbayar manungsa waé kanggo kabar;

3.Tampilan nuduhake asil pungkasan lan pungkasan 2seconds, banjur ºC flickers ing layar, kang tegese wis siyap kanggo nyoba;

4.Pasang kepala sensor kanggo nguji situs, suhu mundhak alon-alon. Yen suhu tetep padha sajrone 16detik, tandha ºC mandheg lan tes rampung;

5.Thermometer bakal mateni kanthi otomatis yen tombol mati durung ditekan maneh.

 

4. FAQ saka Waterproof Digital Thermometers

Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan?

A: Sampel gratis kasedhiya, biaya pengiriman menyang akun pelanggan.

 

Q: Suwene iku bakal kanggo njaluk conto?

A: 7-10 dina kanggo produk umum, 15-25 dina kanggo produk sing disesuaikan.

 

P: Apa wektu pangiriman yen aku nggawe pesenan?

A: 15-20 dina kanggo produk umum, 25-30 dina kanggo produk khusus.




Panas Tags: Termometer Digital Waterproof, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.