Tabel Obstetrik Kab
  • Air ProTabel Obstetrik Kab

Tabel Obstetrik Kab

Tabel Obstetrik PINMED kanthi motor LINAK sing diimpor Macem-macem tumindak dikontrol dening remot kontrol. Ndhuwur meja, dhasar lan tutup kolom saka Tabel Obstetrik kabeh digawe saka stainless steel 304 kualitas dhuwur, kang tahan karat lan gampang kanggo ngresiki. Sugeng rawuh kanggo tuku Meja Obstetrik saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Spesifikasi Tabel Obstetrik

Meja, kursi dhasar lan tutup kolom tegak digawe saka stainless steel 304 kualitas dhuwur, sing anti korosif lan bisa gampang di resiki.
Kasur nganggo spons memori kapadhetan dhuwur lan sapisan dibentuk, tanpa jahitan.
Meja tambahan stainless steel sing didhelikake kanthi ekstensi lan retraction fleksibel.
Dilengkapi cekungan limbah stainless steel lan aksesoris liyane.
Piranti rem treadle kaki sing gampang kanggo mindhah meja obstetrik

2. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Meja Obstetrik

1. Wektu Pangiriman Cepet, (ing 10-30 dina), kadhangkala uga duwe saham.
2. Rega sing kompetitif
3. Layanan OEM & ODM (Desainer kita banget profesional, kita bisa nggawe desain miturut ide sampeyan kanggo produk lan paket)
4. Dokumen lengkap lan sertifikat kanggo registrasi.
5. Komunikasi cepet.
6. Inspeksi kualitas. Produk bakal dicenthang sajrone produksi massal, sadurunge metu saka pabrik lan QC kita bakal mriksa wadhah loading uga.

Obstetric Table

3. FAQ Tabel Obstetrik

P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Industri lan perusahaan integrasi perdagangan.

Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan?

A: Sampel gratis kasedhiya, biaya pengiriman menyang akun pelanggan.

P: Apa aku bisa entuk rega sing luwih murah yen pesenan akeh?

A: Ya, rega bisa dikurangi kanthi jumlah pesenan sing luwih gedhe.

P: Apa cara transportasi?

A: DHL, TNT, FEDEX, UPS, EMS, Miturut segara utawa Udara.

Q: Suwene iku bakal kanggo njaluk conto?

A: 7-10 dina kanggo produk umum, 15-25 dina kanggo produk sing disesuaikan.

P: Apa wektu pangiriman yen aku nggawe pesenan?

A: 15-20 dina kanggo produk umum, 25-30 dina kanggo produk khusus.

Q: Apa MOQ?

A: Ora ana syarat khusus kanggo MOQ, iki bisa dirundingake.

Q: Yen OEM ditrima?

A: Ya, kita bakal nyoba paling apik kanggo gawe marem dikarepake.

P: Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan umume barang didaftar ing USA FDA online.

Panas Tags: Tabel Obstetrik, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, CE