Sfigmomanometer Aneroid Standar
  • Air ProSfigmomanometer Aneroid Standar

Sfigmomanometer Aneroid Standar

Minangka pabrikan Sphygmomanometer Aneroid Standar profesional, sampeyan bisa yakin tuku Sphygmomanometer Aneroid Standar saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tuku Produsen Sphygmomanometer Aneroid Standar Saka China
1. Pengenalan produk Sphygmomanometer Aneroid Standar

Werna: abu-abu, biru, ireng.
Lingkup tes: 0-300 mmHg
Akurasi: +/- 3 mmHg
Divisi skala mini: 2 mmHg
Packing: Warna individu, kemasan kotak Kulit

2. Ngirim, Ngirim lan Nglayani Sphygmomanometer Aneroid Standar

1. Wektu Pangiriman Cepet, (ing 10-30 dina), kadhangkala uga duwe saham.
2. Rega sing kompetitif
3. Layanan OEM & ODM (Desainer kita banget profesional, kita bisa nggawe desain miturut ide sampeyan kanggo produk lan paket)
4. Dokumen lengkap lan sertifikat kanggo registrasi.
5. Komunikasi cepet.
6. Inspeksi kualitas. Produk bakal dicenthang sajrone produksi massal, sadurunge metu saka pabrik lan QC kita bakal mriksa wadhah loading uga.

Standard Aneroid Sphygmomanometer

3. FAQ saka Sphygmomanometer Aneroid Standar

P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Industri lan perusahaan integrasi perdagangan.

Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan?

A: Sampel gratis kasedhiya, biaya pengiriman menyang akun pelanggan.

P: Apa aku bisa entuk rega sing luwih murah yen pesenan akeh?

A: Ya, rega bisa dikurangi kanthi jumlah pesenan sing luwih gedhe.

P: Apa cara transportasi?

A: DHL, TNT, FEDEX, UPS, EMS, Miturut segara utawa Udara.

Q: Suwene iku bakal kanggo njaluk conto?

A: 7-10 dina kanggo produk umum, 15-25 dina kanggo produk sing disesuaikan.

P: Apa wektu pangiriman yen aku nggawe pesenan?

A: 15-20 dina kanggo produk umum, 25-30 dina kanggo produk khusus.

Q: Apa MOQ?

A: Ora ana syarat khusus kanggo MOQ, iki bisa dirundingake.

Q: Yen OEM ditrima?

A: Ya, kita bakal nyoba paling apik kanggo gawe marem dikarepake.

P: Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan umume barang didaftar ing USA FDA online.

Panas Tags: Sphygmomanometer Aneroid Standar, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, CE