Topeng Trakeostomi
  • Air ProTopeng Trakeostomi

Topeng Trakeostomi

Topeng Trakeostomi Digawe saka PVC kelas medis, yaiku topeng plastik fleksibel kanthi tali sirah elastis lan kasedhiya ing ukuran diwasa lan bocah. Topeng Trakeostomi Berkualitas Tinggi Medis nganggo konektor rotasi 360.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Spesifikasi Topeng Trakeostomi

Digawe saka PVC kelas medis
Topeng plastik fleksibel kanthi tali sirah elastis
karo 360 konektor rotasi amba
Kompatibel banget karo tabung corrugated
Ukuran: diwasa lan bocah-bocah

2. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Topeng Trakeostomi

1. Wektu Pangiriman Cepet, (ing 10-30 dina), kadhangkala uga duwe saham.
2. Rega sing kompetitif
3. Layanan OEM & ODM (Desainer kita banget profesional, kita bisa nggawe desain miturut ide sampeyan kanggo produk lan paket)
4. Dokumen lengkap lan sertifikat kanggo registrasi.
5. Komunikasi cepet.
6. Inspeksi kualitas. Produk bakal dicenthang sajrone produksi massal, sadurunge metu saka pabrik lan QC kita bakal mriksa wadhah loading uga.

Tracheostomy Masks

3. FAQ Topeng Trakeostomi

P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Industri lan perusahaan integrasi perdagangan.

Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan?

A: Sampel gratis kasedhiya, biaya pengiriman menyang akun pelanggan.

P: Apa aku bisa entuk rega sing luwih murah yen pesenan akeh?

A: Ya, rega bisa dikurangi kanthi jumlah pesenan sing luwih gedhe.

P: Apa cara transportasi?

A: DHL, TNT, FEDEX, UPS, EMS, Miturut segara utawa Udara.

Q: Suwene iku bakal kanggo njaluk conto?

A: 7-10 dina kanggo produk umum, 15-25 dina kanggo produk sing disesuaikan.

P: Apa wektu pangiriman yen aku nggawe pesenan?

A: 15-20 dina kanggo produk umum, 25-30 dina kanggo produk khusus.

Q: Apa MOQ?

A: Ora ana syarat khusus kanggo MOQ, iki bisa dirundingake.

Q: Yen OEM ditrima?

A: Ya, kita bakal nyoba paling apik kanggo gawe marem dikarepake.

P: Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan umume barang didaftar ing USA FDA online.

Panas Tags: Topeng Trakeostomi, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, CE