Stetoskop Bayi
  • Air ProStetoskop Bayi

Stetoskop Bayi

Minangka pabrik Stetoskop Bayi profesional, sampeyan bisa yakin tuku Stetoskop Bayi saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune. Stetoskop Bayi PINMED kanggo perawatan kesehatan sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Spesifikasi Stetoskop Bayi

Potongan dada: Kuningan
Telinga: Kuningan
Y-tabung: PVC
Werna: ireng, abu-abu, biru, abang, ijo, kuning, pink, lsp

2. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Stetoskop Bayi

1. Wektu Pangiriman Cepet, (ing 10-30 dina), kadhangkala uga duwe saham.
2. Rega sing kompetitif
3. Layanan OEM & ODM (Desainer kita banget profesional, kita bisa nggawe desain miturut ide sampeyan kanggo produk lan paket)
4. Dokumen lengkap lan sertifikat kanggo registrasi.
5. Komunikasi cepet.
6. Inspeksi kualitas. Produk bakal dicenthang sajrone produksi massal, sadurunge metu saka pabrik lan QC kita bakal mriksa wadhah loading uga.

Infant Stethoscope

3. FAQ saka Stetoskop Bayi

P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Industri lan perusahaan integrasi perdagangan.

Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan?

A: Sampel gratis kasedhiya, biaya pengiriman menyang akun pelanggan.

P: Apa aku bisa entuk rega sing luwih murah yen pesenan akeh?

A: Ya, rega bisa dikurangi kanthi jumlah pesenan sing luwih gedhe.

P: Apa cara transportasi?

A: DHL, TNT, FEDEX, UPS, EMS, Miturut segara utawa Udara.

Q: Suwene iku bakal kanggo njaluk conto?

A: 7-10 dina kanggo produk umum, 15-25 dina kanggo produk sing disesuaikan.

P: Apa wektu pangiriman yen aku nggawe pesenan?

A: 15-20 dina kanggo produk umum, 25-30 dina kanggo produk khusus.

Q: Apa MOQ?

A: Ora ana syarat khusus kanggo MOQ, iki bisa dirundingake.

Q: Yen OEM ditrima?

A: Ya, kita bakal nyoba paling apik kanggo gawe marem dikarepake.

P: Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan umume barang didaftar ing USA FDA online.

We nandheske kanggo teori pangembangan 'High banget, Performance, Sincerity lan Down-to-earth pendekatan kerja' kanggo ngirim sampeyan karo panyedhiya gedhe saka Processing kanggo Produsèn saka China Medical Murah Dual Kepala Stethoscope Best Quality, Kita aran kita bakal dadi a pimpinan ing ngembangaken lan prodhuksi produk kualitas apik lan solusi ing loro pasar Cina lan internasional. Kita ngarep-arep kanggo kerjo bareng karo kanca liyane kanggo saling advantages.Produsen saka China Medical, Medical Equipment, Kita nggabungake kabeh kaluwihan kanggo terus-terusan inovasi, nambah lan ngoptimalake struktur industri lan kinerja produk. Kita bakal tansah pracaya lan ngupayakake. Sugeng rawuh kanggo gabung kanggo promosi lampu ijo, bebarengan kita bakal nggawe Masa Depan sing luwih apik!
Panas Tags: Stetoskop Bayi, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, CE