Alat Bantu Dengar Analog BTE sing bisa diisi ulang
  • Air ProAlat Bantu Dengar Analog BTE sing bisa diisi ulang

Alat Bantu Dengar Analog BTE sing bisa diisi ulang

Kabeh produk kita misuwur ing China lan luar negeri. Minangka pabrikan Alat Pangrungu Analog BTE sing Bisa Diisi Ulang profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Alat Pangrungu Analog BTE sing Bisa Diisi Ulang saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune. Alat Pangrungu Analog BTE sing Bisa Diisi Ulang duwe teknologi paling anyar kanthi fungsi swara sing nggedhekake, sing bisa digunakake kanggo wong tunarungu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alat Pangrungu Analog BTE sing Bisa Diisi Ulang Bisa Disetel
1. Fitur Alat Pangrungu Analog BTE sing Bisa Diisi Ulang

1. USB pengisian
2. Penampilan cilik lan apik
3.Single utawa pindho mesin cocog

2. Parameter (Spesifikasi) Alat Bantu Dengar Analog BTE sing Bisa Diisi Ulang

Bahan ABS
Max Output Swara 125±5dB
Swara Gain ≥50dB
Range Frekuensi 250-5000Hz
Input Noise ≤30dB
warna Beige, Kopi Cahya

3. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Alat Bantu Dengar Analog BTE sing Bisa Diisi Ulang

1. Wektu Pangiriman Cepet, (ing 10-30 dina), kadhangkala uga duwe saham.
2. Rega sing kompetitif
3. Layanan OEM & ODM (Desainer kita banget profesional, kita bisa nggawe desain miturut ide sampeyan kanggo produk lan paket)
4. Dokumen lengkap lan sertifikat kanggo registrasi.
5. Komunikasi cepet.
6. Inspeksi kualitas. Produk bakal dicenthang sajrone produksi massal, sadurunge metu saka pabrik lan QC kita bakal mriksa wadhah loading uga.

Rechargeable BTE Analog Hearing Aid

4. FAQ saka Alat Pangrungu Analog BTE sing Bisa Diisi Ulang

P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Industri lan perusahaan integrasi perdagangan.

Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan?

A: Sampel gratis kasedhiya, biaya pengiriman menyang akun pelanggan.

P: Apa aku bisa entuk rega sing luwih murah yen pesenan akeh?

A: Ya, rega bisa dikurangi kanthi jumlah pesenan sing luwih gedhe.

P: Apa cara transportasi?

A: DHL, TNT, FEDEX, UPS, EMS, Miturut segara utawa Udara.

Q: Suwene iku bakal kanggo njaluk conto?

A: 7-10 dina kanggo produk umum, 15-25 dina kanggo produk sing disesuaikan.

P: Apa wektu pangiriman yen aku nggawe pesenan?

A: 15-20 dina kanggo produk umum, 25-30 dina kanggo produk khusus.

Q: Apa MOQ?

A: Ora ana syarat khusus kanggo MOQ, iki bisa dirundingake.

Q: Yen OEM ditrima?

A: Ya, kita bakal nyoba paling apik kanggo gawe marem dikarepake.

P: Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan umume barang didaftar ing USA FDA online.

Fasilitas sing dilengkapi kanthi apik lan kontrol kualitas sing apik ing kabeh tahapan produksi ngidini kita njamin kepuasan pelanggan total kanggo Produsen OEM / ODM China Alat Bantu Pangrungu Digital Alat Pangrungu Profesional Bte Piranti Pangrungu Pangrungu Telinga kanggo Amplifier Swara Budheg, Kita bakal terus-terusan ngupayakake kanggo nambah panyedhiya lan menehi produk lan solusi sing paling apik kanthi biaya agresif. Sembarang pitakon utawa komentar pancen dihargai. Mangga njaluk kita freely.OEM/ODM Produsen China Hearing Aid, Hearing Sound Amplifier, Akeh barang dagangan sing tundhuk karo pedoman internasional sing paling ketat lan kanthi layanan pangiriman tingkat pertama sampeyan bakal dikirim kapan wae lan ing endi wae. . Lan amarga Kayo nawakake kabeh spektrum peralatan pelindung, para pelanggan ora kudu mbuwang wektu blanja.
Panas Tags: Alat Bantu Dengar Analog BTE sing bisa diisi ulang, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.