Oksimeter Pulse Jari
  • Air ProOksimeter Pulse Jari

Oksimeter Pulse Jari

Fingertip Pulse Oximeter awet sing disetujoni dening CE lan ISO13485, sing ukurane samll, entheng, lan gampang digawa. Pangukuran Oximeter Pulse Jari Paling Anyar kanthi teknologi inframerah jinis noninvasive kanggo ngukur driji, driji sikil, kuping, iki minangka papan ing ngendi pangukuran oksigen getih sing paling umum, SpO2, lan asil tes Fingertip Pulse Oximeter ing wangun digital, acara utama yaiku rasio saturasi oksigen kebak nyata ing oksigen, biasane ditulis minangka persentase.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tuku Oksimeter Pulse Jari Saka Pabrik China

1. Tampilan Oksimeter Pulse Jari

  • tampilan Nilai SpO2
  • Tampilan nilai pulsa
  • tampilan grafik bar
  • Tampilan gelombang pulsa

Mode tampilan bisa diganti

Padhange layar bisa diganti






2. Nggambarake sakaOksimeter Pulse Jari

Oksimeter Pulse Jari minangka piranti utawa sistem sing digunakake kanggo ngukur lan ngontrol parameter fisiologis pasien, sing bisa dibandhingake karo setelan sing wis dingerteni.


3. FAQ sakaOksimeter Pulse Jari

P: Apa cara transportasi?

A: DHL, TNT, FEDEX, UPS, EMS, Miturut segara utawa Udara.

 

Q: Apa MOQ?

A: Ora ana syarat khusus kanggo MOQ, iki bisa dirundingake.

 

P: Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan umume barang didaftar ing USA FDA online.






Panas Tags: Fingertip Pulse Oximeter, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, CE