Kursi Lipat Commode Kab
  • Air ProKursi Lipat Commode Kab

Kursi Lipat Commode Kab

Minangka pabrikan Kursi Commode Lipat profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kursi Commode Lipat saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Pasokan Pinmed Kursi Commode Lipat sing disetujoni dening CE lan ISO13485.Lan kita yakin yen kita bisa nggawe bisnis sing migunani bebarengan karo sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Customized Folding Commode Kursi CE Pabrik
Fitur Kursi Lipat Commode

Kanthi fungsi sing bisa dilipat, nggawe kursi Potty Lipat luwih gampang diangkut.

2. Parameter Kursi Commode Lipat

Folding Commode Chair

3. Ngirim, Ngirim Lan Nglayani Kursi Lipat Commode

1. Wektu Pangiriman Cepet, (ing 10-30 dina), kadhangkala uga duwe saham.
2. Rega sing kompetitif
3. Layanan OEM & ODM (Desainer kita banget profesional, kita bisa nggawe desain miturut ide sampeyan kanggo produk lan paket)
4. Dokumen lengkap lan sertifikat kanggo registrasi.
5. Komunikasi cepet.
6. Inspeksi kualitas. Produk bakal dicenthang sajrone produksi massal, sadurunge metu saka pabrik lan QC kita bakal mriksa wadhah loading uga.

Folded Commode Chair

4. FAQ Kursi Commode Lipat

P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Industri lan perusahaan integrasi perdagangan.

Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan?

A: Sampel gratis kasedhiya, biaya pengiriman menyang akun pelanggan.

P: Apa aku bisa entuk rega sing luwih murah yen pesenan akeh?

A: Ya, rega bisa dikurangi kanthi jumlah pesenan sing luwih gedhe.

P: Apa cara transportasi?

A: DHL, TNT, FEDEX, UPS, EMS, Miturut segara utawa Udara.

Q: Suwene iku bakal kanggo njaluk conto?

A: 7-10 dina kanggo produk umum, 15-25 dina kanggo produk sing disesuaikan.

P: Apa wektu pangiriman yen aku nggawe pesenan?

A: 15-20 dina kanggo produk umum, 25-30 dina kanggo produk khusus.

Q: Apa MOQ?

A: Ora ana syarat khusus kanggo MOQ, iki bisa dirundingake.

Q: Yen OEM ditrima?

A: Ya, kita bakal nyoba paling apik kanggo gawe marem dikarepake.

P: Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

A: Umume produk kita disetujoni dening CE lan ISO13485, lan umume barang didaftar ing USA FDA online.

Iku netepi prinsip "Jujur, rajin, giat, inovatif" kanggo ndarbeni item anyar terus-terusan. Iku regards tumbas, sukses minangka sukses. Ayo kita netepake masa depan sing makmur ing tangan kanggo OEM China China Biometer Aluminium Alloy Adjustable Commode Chair Potty Folding Toilet Chair, Sugeng rawuh kanggo kerjo bareng lan berkembang karo kita! kita bakal terus kanggo nyedhiyani produk karo kualitas dhuwur lan competitive price.OEM China China Backrest Potty Kursi, nglukis Steel Pipe Toilet Kursi, Kita wis kebak weruh kabutuhan customer kita. We ngirim produk kualitas dhuwur, prices competitive lan layanan kelas kapisan. Kita pengin nggawe hubungan bisnis sing apik uga kekancan karo sampeyan ing mangsa ngarep.
Panas Tags: Kursi Commode Lipat, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, CE