Kabar Perusahaan

Produk anyar sajrone COVID-19

2021-05-28

Sajrone Covid-19, PINMED wis ngluncurake sawetara produk anyar: Generator Oksigen Medis lan Oximeter Pluse Fingertip, sampeyan bisa mriksa informasi luwih lengkap liwat link ing ngisor iki.

Muga-muga kita kabeh bisa tetep aman sajrone kahanan Covid-19.






Sadurunge:

Lini Produksi Anyar

Sabanjure:

Ora Ana News